info@emblemakeszites.hu

Névjegykártya tervezés

Névjegykártya tervezés

Cégek, illetve magánszemélyek részére vállaljuk névjegykártyák készítését gyors határidővel.

A névjegykártyák egyike azon kevés eszközöknek, melyek még mindig kielégítik a szakmai igények sokaságát. Márkafelismerést, ingyenes hirdetést biztosítanak, cselekvésre ösztönzést adnak és megkönnyítik a hálózatépítést. 

A jól teljesítő névjegykártya elkészítéséhez az Ön elképzelésére és a mi tapasztalatunkra egyaránt szükség van, az Ön tudja mit szeretne, mi tudjuk hogyan kell megcsinálni elv itt is működik.

Névjegykártya tervezés előtt érdemes átgondolni hogy mit is akarunk elérni

Logó és színek

A vizuális márkaépítés két legfontosabb eleme, a logók és a színsémák. Ezek adnak kiindulópontot nekünk. A márka fő üzenetét kell lefordítani egy verbális információból, vagy ötletből, vizuális üzenetté.

Márka logó

Ez az arculati elem, amely azonosítja vállalkozását, tovább kell adnia a cége alapvető üzeneté. 

Márka színvilága

A márka színei lehetővé teszik, hogy felkeltse a potenciális vásárló érzelmeit anélkül, hogy tudnák, hogy csinálja. Ugyanakkor ugyanolyan könnyen elidegeníthetik a potenciális ügyfeleket, ezért legyen tisztában a színválasztással.

A márka fő üzenete

Ismerni kell azt az átfogó üzenetet, amelyet a márkájának (és a névjegykártyájának) el kell mondania az ügyfélnek.

A méret

Meghatározó az is, hogy milyen méretű legyen a névjegykártya. A különböző országokban eltérőek a méretek.

 • Észak-amerikai szabvány: 3,5 × 2 hüvelyk (88,9 × 50,8 mm)
 • Európai szabvány: 3,346 x 2,165 hüvelyk (85 × 55 mm)
 • Óceánia szabvány: 3,54 × 2,165 hüvelyk (90 × 55 mm)

A nem szabványos méretek befolyásolhatják a terv nyomtatásának költségeit.

Grafika

Ez tartalmazza a logót, de tartalmazhat fényképet és néhány másodlagos grafikát is. Ne feledje, hogy a választott színek száma befolyásolja az árképzés.

A logónak mindig meg kell jelennie valahol a névjegykártyáján. Néhány márka szereti, ha többször is megjelenik; például kisebb formátumban az előlapon az elérhetőségekkel, majd nagyobb formátumban a kártya hátoldalán, akár vízjelként.

Egyes vállalkozások szeretnek extra grafikákat hozzáadni névjegyikártyáira, hogy egy bizonyos hangulatot teremtsenek a kártya láttán.

Akárhogy is, a grafika fontos módja az azonnali vizuális üzenet küldésének. Itt válik nagyon hasznossá egy profi tervezővel való együttműködés, mert művészi designt adhatnak kézi illusztrációkkal, így varázsolva teljesen egyedülállóvá a névjegyet.

Tipográfia

A betűtípusok nagyban befolyásolják a márka identitását, ezért mindenképpen válasszon olyan betűtípusokat, amelyek a kívánt megjelenést és érzetet képviselik. Gondolhatja, hogy a művésziesség csak a grafikával játszik szerepet, de ez nem igaz! Ha profi tervezővel dolgozik, akkor egyedi betűtípust vagy kézzel rajzolt betűket kaphat a névjegykártyájához egy teljesen egyedi eredmény érdekében. Az egyedi tipográfia elkészítése többe kerül, de sok esetben ez az egyedi névjegykártya-elem megéri a plusz költséget.

 Összeségében, ha valóban jó névjegyet szeretne kapni, akkor terveztesse meg velünk névjegykártyáját, vagy ha olcsó, de mégis jó megoldás kell, akkor nézzen szét katalógusunkban, ahonnan hamarosan testreszabottan kapja meg névjegyét, ha megrendeli onnan!

A nyomtatást is tudjuk vállalni! A nyomtatott névjegykártyákat díjmentesen szállítjuk házhoz Magyarország területén.

 Keresés

Kapcsolat

Kérje ajánlatunkat!

Megrendelőinknek testre szabott grafikai és nyomdai megoldásokat kínálunk.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 10.0 MB

  Iratkozz fel hozzánk!

  A honlapunkra sorra érkeznek az újabb és újabb témák sok témakörben, ami hasznos segítség lehet vállalkozása marketing eszközei erősítésében. Ha nem szeretne lemaradni róluk, akkor iratkozzon fel értesítőnkre itt...

  Please enable the javascript to submit this form

  Híreink mellett néha akcióinkat is házhoz küldjük hírleveleink által! Ne hagyja ki!