info@emblemakeszites.hu

Arculattervezés

Lehet, hogy megtalálta a tervező céget, akit keresett? 

Jó választás lehetünk, ha:

 • Ön vállalkozó, aki új vállalkozást indít, és olyan márkára van szüksége, amely lenyűgöző az ügyfelei számára.
 • Szervezete egy ideje sikeres, de kinőte már a meglévő arculatot, ezért frissítés, vagy teljesen új szemléletet kell hozni cége arculatába.
 • Megpróbált más grafikusokat, de a munka minősége, vagy a kommunikáció nehézségeket okozott.
 • Ön olyan gyártó, aki új arculatot keres, hogy megkülönböztesse termékeit.

Ha ezek egyike illik Önre, mi készen állunk, hogy készítsünk márkájához egy olyan tervet, amire büszke lehet.

Építse jobbá arculatát

Az arculatot befektetésnek kell tekinteni.

Az arculatépítés ugyanolyan alapvető üzleti tevékenység, mint egy irodaterület bérbeadása, a megfelelő emberek felkutatása, vagy egy termék, szolgáltatás fejlesztése, értékesítése.

Mi ezt az irányt tartjuk szem előtt, amikor elkezdjük a tervezést Önnek.

 Az arculat tervezésének folyamata

 Akár logóra, akár arculatra van szüksége, a tervezési folyamatom ugyanúgy működik:

 1. Javaslat, árazás
 2. kutatás,
 3. tervezés,
 4. finomítás,
 5. véglegesítés

Javaslat, árazás

 Amint kapcsolatba lép velünk, és elküldi elgondolását, mi ez alapján beárazzuk a projektet, ha valami nem egyértelmű nekünk, akkor pontosítunk, kérdezünk, vagy javaslatot teszünk. Nagyobb projekteknél szerződést kötünk, kisebbeknél elég a levelezés, de mindenképpen írásos megerősítés kell a munka elkezdéséhez.

Kutatás

A kutatás és az ütemezés az arculattervezés legfontosabb lépése. Ütemterv nélkül nem tudjuk megtervezni a logót és az arculat általános megjelenését. A lépések a következők:

 1. Munkalap alapján kérdéseket teszünk fel a történelmével, közönségével, versenytársaival és jövőbeli céljaival kapcsolatban.
 2. Majd megbeszéljük a válaszokat
 3. Felmérés a meglévő anyagokról
 4. Felmérés a hasonló területen lévők márkaneveiről

Ebben a szakaszban létrehozunk egy vázlatot. Mielőtt bármilyen anyagot elkészítenénk, ellenőrizzük, hogy mindenki ugyanazt a gondolatelvet követi e.

Tervezés

Egy koncepciót készítünk a megbeszéltek alapján, amely jól illeszkedik abba az irányba, amelyet az arculattervezési folyamat elején beszéltünk meg. Ezt a tervet elküldjük Önnek, hogy átnézze, és véleményezze.

Esetlegesen, ha több tervre lenne igény, azt az ár kérésnél jelezni kell. Amennyiben a folyamat közben merül fel újabb tervekre igény, erre újabb árat adunk.

 Finomítás

Az átküldött anyag alapján jöhetnek a finomabb részletek kidolgozásai. Szükség esetén néhány fordulóban elvégezzük a kért korrekciókat.

A korrekciós kérelmet lehetőleg egyszerre juttassa vissza hozzánk és írásban, így nagy valószínűséggel nem marad ki semmi.

A projekt 3 javítási kört tartalmaz. Ha enné többre van szükség, azt óradíjjal számoljuk, amit előre jelezni fogunk. A gyakorlatban elég szokott lenni a három körös forduló!

 Átadás

Miután a tervek jóvá lettek hagyva, létrehozzuk a grafikák fájljait. A kész anyagokat átadom Önnek, ha igény van rá a nyomtatásra szánt anyagokat nyomtatjuk is. A nyomtatás díját nem tartalmazza alap esetben az eredeti árajánlatunk, ez külön tételként fog szerepelni a számlánkon.


 Keresés

Kapcsolat

Kérje ajánlatunkat!

Megrendelőinknek testre szabott grafikai és nyomdai megoldásokat kínálunk.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 10.0 MB

  Iratkozz fel hozzánk!

  A honlapunkra sorra érkeznek az újabb és újabb témák sok témakörben, ami hasznos segítség lehet vállalkozása marketing eszközei erősítésében. Ha nem szeretne lemaradni róluk, akkor iratkozzon fel értesítőnkre itt...

  Please enable the javascript to submit this form

  Híreink mellett néha akcióinkat is házhoz küldjük hírleveleink által! Ne hagyja ki!