info@emblemakeszites.hu

Rólunk

Honnan indultunk

2000 óta jelen vagyunk!

A Galantusz Grafika online vállalkozássá alakult át az évek alatt. Határok nélkül dolgozunk, irodát nem tartunk fent, mert a kommunikációs eszközök technológiai fejlődése lehetővé tette, hogy szinte bárkivel a világon kapcsolatot tudjunk teremteni. A digitális anyagainkat, vagy nyomdakész kiadványaikat online úton bárhová eljuttathatjuk, ahol van internet lehetőség. A nyomtatott kiadványainkat Magyarország területén ingyenesen tudjuk szállítani. 

Szakmaiság

Az első 5 évben rajzfilmeztünk – már a cégalapítás előtt is ezt csináltuk, összesen kb. 10 évet -. Ez idő alatt, több nagy sikerű produkcióban vettünk részt, ilyen volt pl.: a Mr. Bean, Rege a csodaszarvasról, Percy a parkőr, Angelina Ballerina… Ebben az időszakban tanultuk meg a karakterrajzolást.

Ezt a tudásunkat felhasználva rengeteg csodálatos grafika, illusztráció és kiadvány született meg a kezünk alatt. Mára Európa számos országából kértek valamilyen formában illusztrációinkból, kiadványainkból. 

Grafikák szinte bárhová

Klasszikus műfajtól a szórakoztató irodalomon át az üzleti világig készítünk illusztrációkat. Találó ötletekkel, gondosan megtervezett figurákkal tesszük anyagait különlegesebbé. Cselekményes, eseménydús kompozícióink által egy-egy pillanat szinte megelevenedik. Alkalmazkodni tudunk a kívánt stílushoz és elképzeléshez. Ha kell önállóan dolgozunk, ha kell a megrendelő elképzelését valósítjuk meg. 

Idő és rugalmasság

Igyekszünk alkalmazkodni ügyfeleink időbeosztásához, határidejéhez. Amennyiben szükséges, az adott munkához több fordulót is biztosítunk. Javaslatokat teszünk a legjobb eredmény eléréséhez, szem előtt tartva az eladhatóságot. Éppen ezért nem minden esetben tarthatóak be az eredeti határidők. Lehetnek olyan előre nem látott kérések, idő közben felmerült akadályok, amiket az ajánlattételnél még nem lehetett látni. Ezt csak plusz idővel tudjuk áthidalni, megoldani. Ez az esetek többségében plusz költségbe nem kerül, ha mégis, akkor előtte jelezzük. 

Hogyan kezdünk neki egy munkának?

Amikor elkezdünk egy új projektet, első körben átolvasásra kerül a küldött anyag. Ez az anyag lehet konkrét leírás, vagy egy egyszerű elképzelés, vagy vázlat, pl., logóról. Ezután a bennünk kialakult kép szerint elkezdünk vázlatolni, megtervezni a karaktereket vagy a kiadványt. Ez szokott több időbe kerülni. Amint ezeket a vázlatokat elfogadja a megrendelő, kezdődik a kidolgozás. 

Miket készítünk

A könyvek, mesekönyvek világától kezdve az üzleti kiadványokig tervezünk, és kivitelezünk online és offline anyagokat. Mára kereset lett a közösségi profil design kialakítása is, amit nagy örömmel mi is elvégzünk, ha megkérnek rá minket.

Készítünk arculatot, vagy annak elemeit, melyből a legkeresettebb eleme a logó és névjegykártya. Kezdő vállalkozásoknak szinte kötelező. Az online jelenlétből nem hiányozhat a honlap sem. Hiányát nem pótolhatja egy közösségi profil megléte! Kezdő vállalkozásnak kedvezményt is tudunk biztosítani, honlapra, és-vagy arculat kialakításhoz.

Készítünk prezentációkat, diabemutatókat, amikkel előadást lehet élvezetesebbé tenni, de ezeket meg is tudjuk filmesíteni, ha kérik. 

Milyen árban dolgozunk? 

A kapott anyagra, vagy megbeszélés alapján adunk árajánlatot, de ezt mindig írásban tesszük meg. Mindig a megrendelésre szabva. Ez nagyban függ az elkészítési időtől.

Az árainkban egy terv és egy forduló van benne, mivel nem ötletelünk, hanem konkrét terv, vagy elképzelés alapján kezdjük el a ránk bízott feladatot. Amennyiben több tervre van szükség, azt az árainkban kompenzáljuk. Ezt az igényt ár kéréskor kérjük jelezni!

 Keresés

Kapcsolat

Kérje ajánlatunkat!

Megrendelőinknek testre szabott grafikai és nyomdai megoldásokat kínálunk.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 10.0 MB

    Iratkozz fel hozzánk!

    A honlapunkra sorra érkeznek az újabb és újabb témák sok témakörben, ami hasznos segítség lehet vállalkozása marketing eszközei erősítésében. Ha nem szeretne lemaradni róluk, akkor iratkozzon fel értesítőnkre itt...

    Please enable the javascript to submit this form

    Híreink mellett néha akcióinkat is házhoz küldjük hírleveleink által! Ne hagyja ki!