info@emblemakeszites.hu

A legjobb ingyenes stock fotó webhelyek

A színes választék

Az elmúlt években számos, kiváló minőségű, nagy felbontású képeket kínáló, ingyenes stock fotós oldalak jelentek meg. Köszönjük azoknak a nagylelkű fotósoknak a hozzáállását, akik munkájukat elérhetővé teszik bárki számára!

Az írás idején ezek a webhelyek nyomtatási felbontású fotókat kínáltak, amelyek kereskedelmi használatra is ingyenesek. (Mindig győződjön meg a licencszerződés tartalmáról a letöltés előtt, arra az esetre, ha a feltételek megváltoztak volna.)

 A legjobb ingyenes stock fotóoldalak közül pár darab a személyes kedvencem:

Kaboompics

A Kaboompics.com Az egyik legnépszerűbb ingyenes képek forrása. Az életmódkutatók, a belsőépítészet kedvelőinek és a blogerek számára jó választás ez a képgyűjtő oldal. 

Pexels

A Pexels.com széles választékot kínál, így az egyik legjobb ingyenes stock fotó webhely. Nagyon jó kereső funkcióval rendelkezik, ahol egy színes pontra kattintva előhúzhatja a megfelelő képeket.

Unsplash

Az Unsplash.com gyönyörű, hangulatos stock fotókkal rendelkezik. Hajlamosak a hétköznapiságra, ami sokoldalúvá teszi őket sok projektben.

StockSnap

A Stocksnap.io  több ember fotóját tartalmazza, mint egy átlagos ingyenes stock fotóoldal.

NegativeSpace

A Negativespace.co  rengeteg tájképet és más finomságokat tartalmaz. Sok szűrési lehetőségre van lehetőség sok kategóriában.

Pixabay

A Pixabay.com  egyszerű témákra törekszik. Egy csirke. Egy kávés bögre. Ha legközelebb szeletelt szalámi képére van szüksége, tudja, hová kell mennie.

ISO Köztársaság és Foodie Factor

Az ISOrepublic.com az építészetet, a városokat, a természetet, a technológiát és az embereket jellemzi. Van egy testvéroldala, a FoodieFactor.com , amely kizárólag ételek és italok fényképeit tartalmazza. Vigyázat: mindkét oldalon vannak hirdetések, ezért mindenképpen kattintson a megfelelő „letöltés” ​​gombra.

Jay Mantri

A Jaymantri.com  építészetet, tájakat és textúrákat kínál.

Pix élete

A Lifeofpix.com  a szokásos építészetet, természetet, tartalmaz textúrákat és embereket.

Canva

A Canva  stock képei letölthetők, miután regisztrált egy ingyenes fiókot. Itt vannak fizetős képek is, de egyszerűen lehet váltani a fizetős és a nem fizetős képek között.

Néhány hátránya azért van az ingyenes weboldalaknak

Az olyan fizetett webhelyekhez képest, mint a Getty Images, a iStockPhoto és a Shutterstock:

  • A választék korlátozottabb
  • A keresési funkciók kevésbé pontosak, ezért a keresgélés sok időt emészt fel. Ha gyorsan kell kép és valami konkrét dologra van szükség, valószínűleg megéri, hogy egyenesen Shutterstock felé indulj és fizess a képért valamennyit.

Grafikai tervezés

Másrészről

Említettem, hogy ingyenesen használhatóak kereskedelmi célokra is? 😊 

 Keresés

Kapcsolat

Kérje ajánlatunkat!

Megrendelőinknek testre szabott grafikai és nyomdai megoldásokat kínálunk.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 10.0 MB

    Iratkozz fel hozzánk!

    A honlapunkra sorra érkeznek az újabb és újabb témák sok témakörben, ami hasznos segítség lehet vállalkozása marketing eszközei erősítésében. Ha nem szeretne lemaradni róluk, akkor iratkozzon fel értesítőnkre itt...

    Please enable the javascript to submit this form

    Híreink mellett néha akcióinkat is házhoz küldjük hírleveleink által! Ne hagyja ki!